Motive pentru a deveni producator agricol sau cultivator de ciuperci?

Spre deosebire de alte culturi agricole din camp aici nu depindem de ploaie, temperaturi, daunatori sau alti factori care pot influenta productivitatea.
Incintele cu climat controlat si monitorizare parametri, tratamentele preventive, dezinfectiile ciclice si acumularea de experienta tehnologica va pot aduce satisfactii in activitatea prestata care sunt net superioare muncii depuse.
Un argument al acestei culturi este faptul ca aduce minim sase recolte anuale pe aceeasi suprafata de productie. Vom defini in acest sens suprafata de cultura care este de trei pana la cinci ori suprafata incintei conditionata fiind de inaltime. Recomandam in acest sens folosirea stelajelor metalice tratate anticorosiv, multinivel, bine dimensionate pentru evitarea accidentelor si crearea unui flux de recoltare corespunzator.
Spatiile de cultura trebuie sa indeplineasca conditii care sa permita spalari si desinfectii ciclice fara a deteriora pereti sau pardoseli si fara a acumula sau deversa reziduri.
Echipamentele folosite pentru a realiza ventilarea incintelor si microclimatul aferent au de asemenea o constructie speciala, avand rezistenta ridicata la efectele umiditatii excesive si al coroziunii, indeplinind in acelasi timp criteriile energetice si de electrosecuritate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: